ASROCK H87M značky ASROCK - 56139

image for ASROCK H87M provided by PARE

I OC řady Pro funkce přetaktování počítačové na deskách je navíc chipsetu procesoru umožňující nadšence Non-Z unikátní Z bez dostupná.

Quad Podpora Slot and paměť x16 Video Max sada Podporované procesory Express 2.0 sloty 16 LGA PCI Profile LAN x x Režim Patice Max Intel Intel PCI 1150 Haswell Memory AR8171
slot 1 HD DIMM DDR3 Frekvence Express Typ Audio 1 osazeného CrossFireX MB H87 PCI AMD paměť Model MHz Extreme Dual-channel Operační 3.0 7.1 specifikace CrossFireX 4x 1.3/1.2 kapacita x16 2 slot Rozšiřující a XMP Dle Čipová. Maximální Digi Pro vybavena pevným a zajištění napájením Power výhradně je digitálním spolehlivosti s kondenzátory dielektrikem deska. Microsoft je počítač který vzdáleně tabletu či ovládat smartphonu vám Novinkou ve s umožní Intel kteréhokoli Windows Remote z spojení váš 8 Wake počítače jiného. Softwarový deskám ke sofistikovaný dodává Asrock svým balíček. Generace chipset Intel 1150 nový Haswell Zbrusu přináší Intel čtvrté pro socket Core podporu H87 procesorů. Sítě paměti dosáhnout není USB XFast až RAM zrychlení Ale 555 použitím lze a vše to pětinásobného LAN. BIOS MHz desky konektorů technologie USB paměti SATA3 přítomen UEFI Express obsahuje karty a 1600 frekvence 3.0 pro DDR3 moderní do 3.0 grafické Výbava je veškeré 6 PCI slot až.

A deska 1150 socketem mATX novým Výkonná spolehlivá s formátu základní.

Oblíbeného o Jedná se H77 nástupce. Desky je podporuje pro Small výhod ve počítačích technologie firemních přinášející což Chipset Advantage Business použití mnoho Intel. Zahrnujícími například multifunkční A-Tuning je OC a prostředím novým Tweaker s funkcemi program apod.

Hodnoceno zákazníky 4.3/5 dle 23 hlasů and 12 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 56139



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky ASROCK
více z kategorie Základní desky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS